Välkommen till Lifeproduction!

Mathilda!

En kort presentation av projektet:

Ingvar Hörnvall är den som komponerat låtarna, han berättar följande...

Våren 2009 så kom en ny låt till: I believe. Texten är: I'm a young girl with a young heart osv. Följdaktligen så kändes det självklart att det var en låt som Mathilda skulle sjunga, jag är ju inte direkt jätteung och inte någon tjej heller, även om vi lever i en tid där många är förvirrade angående sin sexualitet och sin identitet. :o) Bara ca. 3 dagar efter att låten kom till så ringde Mathildas mamma Åsa och frågade om jag ville göra en cd-skiva med Mathilda, då kändes det verkligen som ett klartecken från himlen. På ett par månader så kom alla 12 låtar till, medan jag röjde sly i skogen. Häftigt att en enkel skogs-röjare som jag kan få vara med om något sådant. :o)

Under hösten och vintern 2009-2010 så spelade vi in "slaskgitarr" och "slasksång". Efter några höjningar och andra motgångar så blev vi klara på våren 2010, så äntligen var det dags att gå vidare med projektet. Då kontaktade jag en mycket skicklig musiker som heter Jerry Ericsson. Det fanns inga större förhoppningar hos mig när jag ringde honom, en sån kille har ju ofta många projekt på gång. Men Jerry blev jätteglad, det första han sa var att: "Men Ingvar, det här är ju meningen, jag känner på mig att det här är meningen". Det var perfekt tajmning för honom, han hade just avslutat ett jobb
hos Västerbottens-teatern (dagen före) och hade tid över. Jerry har gjort alla arrangemang och lagt alla instrument förutom gitarr, som hans lika hejdlöst skicklige bror Leif spelat in. I augusti sjöng Mathilda in den skarpa sången i studion här hemma, vi hade en mycket trevlig dag tillsammans med Jerry. Under hösten så har Jerrys bror Leif gjort mixning och mastering. Dom har gjort ett jättejobb, och lagt ner massor av tid! TACK!

Under våren,sommaren och hösten så har jag med god hjälp av Marita Lundqvist och Therese Hörnlund filmat Mathilda. Det har varit skoj, men också jobbigt emellanåt, det är ju massor med jobb. Hur som helst så kommer en Dvd-skiva med musikvideos att släppas under våren, missa inte den... :o) Mathilda har också varit och fotat sig hos Northside photo, som också gjort skivomslaget, det blev hur snyggt som helst. Stort tack till er båda....Tänk vad duktiga människor det finns.... Vill också tacka familjen och vännerna för allt stöd, det behövdes verkligen.:o) Slutligen så vill jag framföra ett extra stort tack till dig Mathilda, det här har varit otroligt roligt. Och jag tror att alla vi som varit med i detta projekt, tycker att det är jättespännande att få se vad framtiden har att bjuda dig på. Din gåva är enorm,
ta vara på den... Du är kanon! :o)

Mathilda Lundqvistbor numera i Umeå. Hon har en fantastisk sångröst samt en otrolig utstrålning.

Den 29:e januari 2011 släppte hon sin debut-cd; "I believe"!

Det är ju faktiskt ett tag sedan nu, men låtarna är ju fortfarande precis lika bra nu, som då!  Nedan så har du möjlighet att kolla in alla musikvideos med henne från skivan. Det var en fantastisk upplevelse att få samarbeta med henne. Hon hade trots en ringa ålder på 13år en fantastisk mognad och ett brinnande hjärta. Jag hoppas verkligen på fler samarbeten med henne när tiden är mogen.... Klicka på länkarna och NJUT!

 

 

I Believe

 

How I Wonder

 

I love to sing

 

If you think of heaven

 

Come take my hand

 

You are beautiful

 

I wanna be a light

 

You got a treasure in your heart

 

Show your personality

 

The cross

 

Where is your fire?

 

Let the wind blow in my hair

 

 

 

 

 

Om du vill ha hela skivan eller Dvd:n så går det utmärkt att beställa dessa. :o)

 

Länk till: Jerry Ericsson som gjorde arrangemang,  instrument & mix till hela produktionen!

www.jerryericsson.se

 

Om du vill beställa en skiva!

ingvar.hornvall@nordmaling.nu