Välkommen till Lifeproduction!

Välkommen till min blogg!

Ny undervisning med Hans Goossen!

Nu har Hans Goossen spelat in nya avsnitt med undervisning. Gå in under fliken i menyn: "Undervisning Hans Goossen," eller klicka på länken här nedan. Det är fler på gång, så håll koll de närmaste veckorna.

Gideon - Gud utväljer vem han vill!

Jesus vill använda DIG!

Barnaskap!

Vad vill du att Jesus skall göra för dig?

Vill Jesus bota?

Jesus är min pastor!

Jag har ju hjälpt Hans Goossen med att filma och redigera 3 avsnitt med undervisning. De finns att se på under länken till Hans Goossen. Jag blev hur som helst lite "avundsjuk", så jag filmade faktiskt ett eget avsnitt idag. Det heter Jesus är min pastor (Herde). Det syftar på att vi ska följa Jesus som faktiskt är våran egentliga pastor. (Klicka på länken nedan!)

 

Jesus är min pastor!

Hans Goossen!

Här kommer undervisning med Hans Goossen. Han är en man i sina bästa år och bor i Lögdeå tillsammans med sin fru Lena. Hans är en man som är en verklig bibellärare, väl värd att lyssna till. Missa inte detta! Klicka på länkarna nedan, eller gå in under fliken Hans Goossen.

 

 

Herren din läkare!

 

Det finns hopp!

 

Julbetraktelse!

 

 

Undervisning!

Den här helgen 18-19:e November så har jag spelat in tre nya avsnitt av "Himmelska poänger!" Klicka på länkarna nedan så kan du kika. /Ingvar

 

Varför alla krig?

Jesus, vår överstepräst!

I den rätta lärans namn!

 

 

Releasen!

Hej! Nu har det faktiskt gått några månader sedan releasepartyt med Agneta Berg lördagen den 7:e Januari. Jag har ju inte skrivit något om kvällen förrän nu, helt enkelt för att det inte har blivit av. Den kvällen var verkligen ett minne för livet. Oj vad Agneta är duktig!

Det kom lite drygt 60 gäster trots att det var ett av vinterns värsta snöoväder just den kvällen. Jag imponeras verkligen av alla de som kom trots snöovädret. En del hade dessutom åkt väldigt långt.

Kvällen började med en god middag som min syster Helen och c/o hade anordnat. Riktigt gott! Efter middag och kaffe var det dags för konsert. Jag hade förmånen att få presentera kvällens artist trots att jag var mycket hes efter att nyss ha varit sängliggande  i influensa. Sedan tog Agneta över och bjöd oss alla på en fantastisk kväll. Olle Walterholm och jag själv fick äran att vara med som musiker och övrig musik var förinspelad.

Måste få säga att det har varit väldigt stort för mig att få samarbeta med Agneta i det här musikprojektet. Ni måste ju  förstå att det här handlar om ett mirakel ifrån himlen!

Man kan lyssna på Agnetas alla låtar på Spotify och de flesta andra musiktjänster. Dessutom så finns hennes musikvideos på Youtube. Det är bara att söka på Agneta Berg, så dyker hon upp. Lyssna och njut!

CD - skivan är här!

Ja, tänk att efter drygt 3 års arbeta så är Agnetas CD - skiva klar och levererad. Jag och min yngste son Joel var hem till Agneta idag och levererade CD - skivorna, så det blev en spännande stund med att öppna lådan med skivorna och givetvis så firades allt detta med tårta och kaffe efteråt. För det är ju verkligen värt att fira detta, eller hur? Grattis Agneta, det har verkligen varit ett stort nöje att samarbeta med dig. Du är helt super!

 

Nu tränar vi inför releasen Lördag den 7:e Januari. Missa inte denna helkväll!

- Middag från 17,30 (100kr vuxen)   (50kr barn)

- Konsert med förbandet och Agneta Berg 19,00

                               Varmt välkommen!

 

Länk!

Här kommer en länk till Youtube, där vi har lagt ut en liten filmsnutt med information om Agneta Bergs Releaseparty!

 

Länk till Youtube. Agneta Berg.

Vi är alla brevbärare!

Som de flesta av oss redan har förstått så finns det olika gåvor i församlingen dvs, bland oss kristna.  Somliga bakar bullar och lagar mat. Det finns andra som verkligen står på estraden och glänser. Vi har dessutom olika andliga nådegåvor att förmedla. Någon får ett kunskapens ord, en annan kanske profeterar eller så finns det kanske någon som bara visar en otrolig omsorg och kärlek.

Jag kände för några år sedan en person som brukade beskriva oss troende på följande sätt: Det är Gud som ger gåvorna  men det är vi som är brevbärarna med uppdraget att dela ut posten.

 

Om du tänker dig två brevbärare. Den ene har fått ett uppdrag att dela ut små till synes obetydliga, tunna brev. Den andre har fått i uppdrag att dela ut några riktigt stora paket. Visst kan det vara lätt att imponeras av den brevbärare som har fått i uppdrag att dela ut de stora paketen. Men då får vi inte glömma bort att ett litet obetydligt brev kan innehålla ord som faktiskt förvandlar en annan människas liv.

 

Det är så otroligt lätt att göra skillnad på folk. Att vi på ett osunt sätt ser upp till de som levererar stora paket dvs, står på estraden och glänser. Men kom ihåg att vi alla har något att ge. Dessutom så är vi faktiskt bildligt sett bara helt vanliga brevbärare som har fått olika brev och paket att dela ut. Vem kan då vara skrytsam?

Releaseparty!

(Bilden är klickbar)

Snart är det dags för releaseparty!  Jag och Agneta Berg är efter lite drygt 3 års arbete med denna produktion snart klara. Det har varit en "ynnest" att få samarbeta med henne. En otroligt fin människa med en superfin röst och en himmelsk utstrålning! Hon förmedlar glädje, hopp och tro mitt i livets alla svårigheter. Det är ju precis så det ska vara. Att vi mitt i allt mörker ändå kan få ha blicken på Guds löften, veta att han är med oss i dödsskuggans dal och lyfter oss upp ur fördärvets grop. Missa inte detta! Det är riktigt, riktigt bra!

 

Jag vill därför redan nu passa på att bjuda in till releasepartyt. Det kommer att gå av stapeln i Hörnsjö Byahus lördagen den 7:e Januari. Middagen blir 17,30 och konserten börjar 19,00.

Titeln på hennes CD - skiva är förresten: "Solen skiner idag".

Mera information och några smakprov kommer senare. Håll lite koll och tipsa alla dina vänner!

Varmt välkomna!

Jesus är sann men kärleksfull!

Jag skriver som ni kanske har märkt nästan aldrig i min blogg numera. Men den dagen kanske kommer när det blir så igen. Just nu så är det färdigställandet av musikprojektet med Agneta Berg som pågår. Troligen så blir det releaseparty i mitten av Januari. Det har gått in i slutfasen nu och känns riktigt, riktigt spännande. Vilken förmån det är att få samarbeta med henne. Hon är riktigt bra ska ni veta, men resultatet får ni höra på releasepartyt.

Nu var det ju inte det jag skulle skriva om. Jag jobbade i Robertsfors under två veckor och campade utanför bussgaraget. Då filmade jag två avsnitt av Himmelska poänger. Det första avsnittet kommer här. Klicka på länken nedan......

Fårflock söker herde!

När jag skriver detta så har Turkiet satt sig på tvären när det gäller ett svenskt Natomedlemskap och jag tänkte få dela några tankar runt detta. 

Tänk att för inte alls många år sedan så förklarade Carl Bildt, Göran Persson med flera att det var i det närmaste fred på jorden. Globaliseringen skulle göra att vi påverkar alla länder på vår jord i demokratisk riktining, ja till och med Kina skulle förändras tack vare våra svenska företag och värderingar. Nu blev det ju inte riktigt så. Plötsligt är det krig i Ukraina, vi står här med en försvarsmakt som är raserad. Dessutom står vi här utan drivmedelsreserver, inga matförråd eller mediciner. Allt detta eftersom inga katastrofer skulle komma. Jag förundras över att de som är ansvariga för den uppkomna situationen inte behöver stå till svars för sitt omdömeslösa handlande. Människan är ju människa och inget alls har förändrats sedan människan åt av frukten från kunskapens träd på gott och ont. Det borde väl ändå personer i ledande ställning förstå?

 

I sin desperation sökte våra politiker plötsligt en lösning på problemet. Likt en flock vilsegångna får sökte man plötsligt en herde, en räddare. (frälsare) Nato var lösningen och snabbt skulle det gå. Nu visar det säg att Nato inte verkar vara den goda herde som man hoppades på. Personligen så skulle jag inte kalla Nato en försvarsallians utan snarare en "bråkallians". Hur som helst så verkar Nato inte alls vara den frälsare man hoppades på. 

 

Sveriges riksdag, regering och folk behöver istället vända sig till den gode herden. Jesus Kristus som är källan till liv. Den som är vishetens och kunskapens begynnelse. Sveriges ledarskap är sannerligen en samling vilsna får som behöver vända sig till den gode herden! För övrigt så gäller den sanningen oss alla som lever här  i vårt avlånga land, Sverige.

 

Nato!

I dagarna så är det en väldig debatt om detta med ett eventuellt svenskt medlemskap i Nato. Själv så ställer jag mig frågande och avvaktande till detta. Som jag ser det så lever vi alla i olika tankesystem. Bibeln talar om "tankebyggnader". Det innebär att vi har helt olika verklighetsuppfattningar beroende på var vi bor och under vilken regim vi lever i. Kommunismen är ju en typ av "tankebyggnad" eller tankesystem. Kapitalismen, socialismen, humanismen och nazismen är andra exempel på "tankebyggnader". Detta gör att Putin har en helt annan bild av verkligheten än vad kanske du eller jag har. Han ser Nato och västländerna som sin stora fiende. 

Om vi skulle bestämma oss för att gå med i Nato tänker jag att Putin skulle se detta som ett stort hot mot Ryssland och hans värld och därför eventuellt invadera Sverige.

Därför så ställer jag mig väldigt tveksam till ett medlemskap i Nato. Eller som vår kloka statsminister Magdalena Andersson sade vid ett tillfälle. "Vår neutralitet har tjänat oss väl". 

Nu är jag absolut ingen expert och kan ha fel, vilket har hänt förr. Men det är så här mina tankar går....   

2 Kor 10:5 Ja, vi bryta ned tankebyggnader och alla slags höga bålverk, som uppresas mot kunskapen om Gud, och vi taga alla slags tankefunder till fånga och lägga dem under Kristi lydnad                                  /Ingvar

Det är ju 2022!

Nu när jag skriver detta så är det krig i Ukraina. Det känns verkligen smärtsamt och onödigt. Så otroligt mycket lidande och död. Vi är nog alla överens om att detta är helt fruktansvärt. Jag personligen känner också en oro över vårt eget land. Över att vi är så otroligt dåligt förberedda för en katastrof och att vi är självförsörjande till mindre än 50%. Vad händer om ororn i världen gör att vi inte längre kan importera den föda som vi behöver. Det är dags att vi förbereder oss ifall det värsta skulle hända.

Jag har hört flera uttalanden där människor menar att vi borde vara mer upplysta år 2022. Hur kan det bli krig i dessa moderna tider? Människan borde väl ha kommit längre?

Nu är det ju så att dessa tankar egentligen bygger på evolutionsteori och humanism. Att man tror att människan skulle "utvecklas" och innerst inne vara god. Men bibeln talar om något helt annat. Nämligen det faktum att människan innerst inne är ond. Att syndafallet innebar att människan är både ond och god. Därför finns det inget hopp om fred på jorden innan denna tidsålders slut. Bibeln talar däremot om att skördetiden är nära. Att både säden och ogräset skall mogna innan skörd. Sedan ska det tröskas och det onda skils från det goda. Ogräset (onsdskan) ska då brännas i eld. 

Därför så ska vi inte förvånas över att världen skakas och att ondskan härjar. Vi ska istället vända oss till vår himmelske far. Han som har allt i sin hand och tar hand om oss i livets alla omständigheter.

Året är 2022, men människan har inte lärt sig något alls..... 

 

Matt 3:12  Han har sin kastskovel i handen, och han skall noga rensa sin loge och samla in sitt vete i ladan; men agnarna skall han bränna upp i en eld som icke utsläckes.

                                                                                               /Ingvar

Ögon!

 

Jag såg denna rubrik i Expressen och kom att tänka på hur mycket ögonen talar. De kan säga så otroligt mycket. Vi kommunicerar mer med våra ögon än vad jag tror att vi är medvetna om. Ögonen kan vara kärleksfulla, hatiska, sorgsna. Visa glädje men också exempelvis psykisk ohälsa. Ögonen visar också på sådana saker som sexuell orenhet. Jag har sett det så tydligt hos somliga, men framförallt hos många homosexuella. Man kan också ofta se om någon är muslim eller fångade i New Age. Eller som Putin som är en väldigt kärlekslös och känslokall makthavare.  Nu är det ju ofta som man ser detta  i kombination med ansiktsuttryck och kroppshållning. Men det är ändå så tydligt. Ögonen talar.

 

Mark 10:21 Jesus såg på honom med kärlek.......

Vi kan bara tänka oss Jesu kärleksfulla ögon och vad de säger till oss. Han som ju är kärleken själv.......

Joh 7:53 - 8:11 Tänk dig när fariseerna kom till Jesus med äktenskapsbryterskan och menade att hon skulle stenas. Jesus sade bara att den som är utan synd kan kasta första stenen. När alla hade gått sade han till henne: Inte heller jag dömer dig. Gå men synda inte mer. Ja tänk vilken kärlek och vilka kärleksfulla ögon han måste ha haft.....

Nu finns det ju hur många exempel som helst i Bibeln, men jag tänker hur som helst att det är väldigt intressant detta med ögonen och hur de kan sprida kärlek, glädje, hopp och uppmuntran. Gud vill använda våra ögon, för ögonen talar mer än vi kan ana.

Ögonen speglar vårt innersta väsen, vad våra hjärtan är fyllda av. Se därför till att hjärtat är fyllt av Jesu kärlek. Att du har huggit av varje bitter rot. Då kommer dina ögon att sprida Jesu kärlek mitt i vår vardag. Bland vänner, arbetskamrater och alla som vi träffar på. /Ingvar

Dansbandet!

Som jag har nämnt tidigare, så är jag i full gång med ett nytt musikprojekt. Detta tillsammans med Agneta Berg, som är en god vän till mig. Vi håller på för fullt just nu och målet är att vi ska bli färdiga med detta till sommaren. Det innebär att vi troligen kommer att ha ett releaseparty någon gång i Oktober. Det är låtar som jag har fått förmånen att skriva ner och de är alla ämnade för henne. Det är en stor glädje och nåd att få göra detta. Ännu ett mirakelprojekt.

Just nu så jobbar vi med en låt som heter "Löftets förlovade land". Låten handlar om en person som lever i en hopplös situation. Livet är i ruiner och kan liknas vid en sönderbombad stad. Men så plötsligt börjar det regna ner löftesblad ifrån himlen. Den här personen börjar läsa på löftesbladen, lyfter blicken och börjar gå mot löfteslandet. Vi har alla fått löften från Gud. Genom ordet som innehåller så otroligt många löften, men det kan ju också handla om personliga, profetiska löften. 

Här kommer en liten bild från musikvideon som vi jobbar med. Självklart med flera mycket välklädda musikanter. Dansbandssångerskan kommer vi att filma under nästa helg. 

 (Klicka på bilden,så blir den större)

 

Nu är det gjort!

Nu har jag lagt ut allt material från den nya CD-skivan. Det känns väldigt roligt och inspirerande att så många redan har kikat på alla mina musikvideos. Det är ju verkligen så att man går in i sådana här projekt med hela sitt hjärta. Annars så skulle nog inte kraften till detta finnas.

Som ni säkert redan har förstått så är mitt främsta mål att fler människor ska ta till sig av det glada budskapet. Nämligen de faktum att vi alla är älskade precis som den vi är. Vi är alltid "älskade där vi är och inte där vi borde vara".

Tyvärr så har kyrkor ofta förmedlat lagiskhet istället för kärlek. Jag har själv i viss mån varit i detta dike. Men om vi börjar studera ordentligt i Bibeln, så ser vi att Guds nåd övergår allt förstånd. Att nåden alltid räcker. Jesus förkastar ingen, utan förmedlar hela tiden nåd, upprättelse och omvändelse. 

Det betyder ju att vi självklart inte vill falla tillbaka ner i den gyttjegrop som vi har plaskat i. Nej, när man har blivit upplyft ur fördärvets grop, kommit upp på fast mark och känner den varma solen som lyser i ansiktet, så vill man ju inte tillbaka till misären som man levde i. Det är detta som är definitionen på omvändelse. Omvändelse är således inte jobbigt utan snarare en befrielse. Även om omvändelsen ofta kan vara en inre kamp som ibland måste få ta sin tid. Det kan i vissa fall handla om veckor och år. Men mitt i våndan så är vi faktiskt likväl genomälskade. 

Jag har under senare år förstått att många saker i livet som vi kanske måste lämna är en lång process. En sådan process kan vara kärleken till ägodelar. När jag och Ingela skilde oss, så sålde vi bort skogen. Helt enkelt för att hon skulle få det som med rätta tillhörde henne vid bodelningen och att jag inte orkade lösa ut henne med stora lån som skulle betalas av på under en överskådlig framtid. Det var för mig en smärtsam process, men jag fick också en insikt om att skogskötseln tog mycket tid och energi. Så när jag tog besl beslutet att vi skulle sälja skogen så kände jag en befrielse även om skogen var mig kär. 

Detta krävde en lång process i mitt inre, men det kan vi ofta behöva. Så det finns ingen anledning att känna sig dum över att ett beslut kan ta lång tid. Vi helt enkelt  få bearbeta svåra beslut i lugn och ro. 

 

Nåväl. Framöver så har jag tänkt berätta lite mer om vad som komma skall. Jag och Agneta Berg arbetar ju för fullt med en ny CD -skiva där jag genom ett Guds mirakel har fått komponera låtmaterialet. Det känns verkligen spännande.....

Faktum är ju att det är helt underbart att få leva mitt i ett äventyr....

 

Del 4. Mina låtar.

Nu har jag lagt ut den fjärde och sista delen av "Mina låtar" med Ingvar Hörnvall.

Klicka på länken nedan för att titta.

Del 4. Mina låtar med Ingvar Hörnvall

Vad gömmer du?

 Vad gömmer du. Den handlar om att vi ska ta av oss den religiösa fasaden där allt verkar okej. (Synonymt med dansbandsleende"...) Särskilt när man är frälst så vill man ju att allt ska se bra ut. Men lev ärligt och äkta. Visa istället på att Gud är med oss i livets alla omständigheter. Vi är ju inte beskyddade från problem, men Gud är däremot med oss i alla livets omständigheter! Klicka på länken nedan för att se videon.

Vad gömmer du?

Att lämna det grå

r "Att lämna det grå". Den handlar om att vi inte ska se på omständigheterna, utan lyfta vår blick och gå i riktning mot Guds löften! När vi ser på löftena så lämnar vi de grå omständigheter som plågar oss. klicka på länken nedan för att se musikvideon.

Att lämna det grå

Del 3. Mina låtar

Mina låtar är en serie i fyra avsnitt där jag delar med mig av mina tankar om låtarna. Jag berättar om dem och visar mina musikvideos. Det är ju så att varje låt har en berättelse om hur den kom till och vad jag vill förmedla med denna.

Klicka på länken nedan för att se del 3.

Del 3 Mina låtar

Pojken utanför.

 

Pojken utanför. Den handlar om betydelsen av att bli sedd. Kommer ihåg när jag var barn och var med i en ungdomskör som hette Triokören. Jag hade ingen bästis där och kände tidvis ett visst utanförskap där. Men det fanns en person där, nämligen en som heter Martin som var med i kören. Han såg alla på ett speciellt sätt. Jag minns att han tog sig tid och satte sig ner en stund och pratade. Även hos de som inte riktigt var med i gänget. Gissa om han var och faktiskt fortfarande är min favorit! Den här sången handlar om detta. Klicka på länken nedan:

 

 Pojken utanför

Man blir glad!

  Låten heter "Man blir glad". Det är en hyllningssång till de gamla söndagsskole-tanterna. Man minns ju hur snälla de var. Godis och kakor bjöd de på. Men jag minns också det enkla budskapet som de förmedlade om Jesu kärlek. Klicka på länken nedan!

Man blir glad.

Nitroglycerin, läppstift och klänning!

Nu har jag lagt ut en video som inte kom med på CD -skivan. Den håller inte måttet musikaliskt, men framförallt så behöver man berätta om låten, så att den inte missuppfattas. Videon tar upp ett väldigt känsligt ämne. Men enklast är om du faktiskt tittar på videon. Klicka på länken nedan:

Nitroglycerin, läppstift och klänning.

Gott nytt 2022!

Då är det dags igen. Dags att summera ett år som har varit och återigen gå in i ett nytt år. Tänk vad livet bara rusar iväg, ja åren bara går..... Men en sak är ändå sann, och det är att Guds löften består.

Många av oss bär på drömmar och visioner. Men många känner faktiskt också en hopplöshet och apati. Men då är det dags för dig och mig att återigen lyfta blicken och skåda in i de löften som Gud har gett oss. I bibeln så finns det flera exempel på människor som under många år har fått vänta på att Guds löften ska fullbordas. Det kan verkligen pröva vårt tålamod. Men faktum är att vi nog ofta behöver förberedas för vad som komma skall. Detta måste ske i våra hjärtan så att vi inte hamnar i högmod när Gud brukar oss på olika sätt.

Tänk vilka mäktiga under Herren brukade Mose till. Nog behövde han vandra 40 år i öknen och bli en ökengubbe! En misslyckad individ som inget var i sig själv. Eller Gideon som var den minste i det mest betydelselösa släktet. Gud väljer ofta ut det som ingenting är. Detta för att just de människorna är sådana som har ett ödmjukt hjärta. 

Jag är själv tacksam över alla mina misslyckanden. Både för att det ger en visdom om livet och en förståelse samt empati till andra som gör fel saker och felaktiga val. Men den största tacksamheten jag känner gäller faktiskt det faktum att jag genom allt som hänt har fått ödmjukas i mitt hjärta. 

Jag inser ju att Herren har gett mig många sånger och visor. Något som faktiskt är mirakulöst och en gåva ifrån himlen. Om jag vore en lyckad och näst intill felfri människa så hade det faktiskt varit nära till hands att bli högmodig.

Jag tror att vi behöver vara väldigt ödmjuka i vårt hjärta för att kunna bära hans gåvor utan att hamna i högmod! Just därför så är jag väldigt tacksam över att vara lilla misslyckade jag, som inte kan ha mitt beröm i något annat än Guds underbara nåd!   /Ingvar

Mina låtar del 2.

 

Här kommer en länk till den andra delen av "Mina låtar med Ingvar Hörnvall".

Det är en serie i fyra delar där jag berättar om låtarna från min CD skiva Trasiga skor. Klicka på länlen nedan för att titta:

Mina låtar med Ingvar Hörnvall del 2

Let's talk about love.

Let's talk about love. Den handlar om att vi inte ska söka bekräftelse i kändisskap eller perversion. Det är bara tomma surrogat. Nej, vi är genomälskade hela tiden och älskade precis som den vi är! Klicka på länken nedan för att se och lyssna på låten.

 Let's talk about love

Ett blått gammalt bönehus!

 

Ett blått gammalt bönehus. Den kom till när jag arbetade som skogsröjare. Vi röjde i en by som heter Östervik utanför Bjurholm. Precis där man svängde in på skogsskiftet så stod det ett blått gammalt bönhus. Färgen var flagnad och det syntes att det inte hade använts på många år. Jag tänkte att det vore trevligt att ha möten där och kanske campa där också. Bad också en liten enkel bön till Gud om detta.

på vårvintern året efter så ringer det en kvinna. Hon berättade att de hade flyttat upp söderifrån och skulle ha möten på sommaren i det blå bönhuset i Östervik.

På sommaren hade de ett par möteshelger och vi var faktiskt några som campade där också. Riktigt trevligt och speciellt. Så det var i samband med dessa möten som denna låt kom till. Ja tänk så märkligt. Klicka på länken nedan för att se videon.

 Ett blått gammalt bönehus

You are still my child!

 You are still my child. Det är en låt på engelska och är en lite moderniserad variant av berättelsen om den förlorade sonen. Vi behöver verkligen förstå att vi är genomälskade trots att vi misslyckas med livet emellanåt. Som förälder så skulle man ju inte sluta att älska sina barn även om de skulle misslyckas i livet. På samma sätt och ännu mer, så är vi ju älskade av vår himmelska far mitt i livets alla klantigheter. Klicka på länken nedan för att se och lyssna på låten.

 

You are still my child!

 

Mina låtar med Ingvar Hörnvall.

Mina låtar är en serie i fyra avsnitt där jag delar med mig av mina tankar om låtarna. Jag berättar om dem och visar mina musikvideos. Det är ju så att varje låt har en berättelse om hur den kom till och vad jag vill förmedla med denna. Klicka på länken nedan för att se det första avsnittet. 

 

Mina låtar med Ingvar Hörnvall DEL 1.

Flickan som ville så väl!

 

Här kommer flickan som ville så väl. Den kom till under min tid som kyrkogårdsvaktmästare. En ung man dog och när jag träffade hans familj så nämnde de några korta meningar om hans flickvän som hade dött några år tidigare. De berättade att hon hade haft ett så otroligt gott hjärta. Utifrån detta så föddes denna låt. Ja, tänk att även om man inte riktigt orkar med livet så får man ändå ge ut av det man har. Det är  vad denna låt handlar om. Klicka på länken nedan för att se videon.

 Flickan som ville så väl!